Jídelníček

Pondělí
16.4.
Polévka – z jarní zeleniny
Oběd – valašské kůsky (vepř.kostky, smetana, houby), brambory, čaj s cit., ovoce
Úterý
17.4.
Polévka – bramborová se sýrem
Oběd – vepř.žebírko cikánské, dušená rýže, míchaný kompot, džus
Středa
18.4.
Polévka – květáková s mrkvovými nudličkami a krupkami
Oběd – pečené kuře, bramborová kaše, míchaný zeleninový sal, ov.čaj
Čtvrtek
19.4.
Polévka – hrachová
Oběd – zapečené těstoviny se šunkou, kyselý okurek, džus, ovoce
Pátek
20.4.
Polévka – rajská s kuskusem
Oběd – králík na česneku, hlávkové zelí, huskový knedlík, čaj

Tisk této stránky Tisk této stránky